Wie is de Coach Voor Jou?

2015-08-22 20.54.56_resized_1
Mijn naam is Elly Klijsen, 36 jaar en ik woon met mijn man, zoon en hondje in Goirle (tegen Tilburg aan). Na gewerkt te hebben in het bankleven, vond ik het in 2009 tijd voor een overstap richting een heel andere wereld: de onderwijswereld (Tilburg University). Daar werk ik als onderwijscoördinator en studieadviseur. Tijdens mijn studie-adviestaken spreek ik veel studenten. Soms gaat dit om technische, korte vragen. Maar regelmatig gaat het om veel meer dan bijvoorbeeld een vakkeuze. Dan gaat het om iets wat ze tegenhoudt om alles uit hun studie te halen. Bepaalde overtuigingen van huis uit mee gekregen, die de druk te hoog maken. Of dat ze zich er gewoon maar niet toe kunnen zetten.

Juist dit soort gesprekken maken mijn werk voor mij zo interessant en dit heeft me dan ook doen besluiten om een opleiding tot coach te doen. Dit lag me zó goed en gaf me zoveel energie, dat ik daar later een vervolgopleiding in ben gaan doen. En omdat ik hier graag meer mee wilde doen, ben ik gestart met De Coach Voor Jou, zodat ik iets kan betekenen voor anderen, voor jou.

Naast coach en mijn werk aan de universiteit, ben ik enthousiast schrijver, ben ik jaren choreograaf en dansdocent geweest, ben ik muziekliefhebber en ga er graag op uit met mijn gezin.

 

Neem gerust ook eens een kijkje op mijn LinkedIn

linkedin